Qui sóc

Sóc una persona a qui li agrada escoltar respectuosament i sense judicis, amb un to de confiança i, per ètica professional, amb total confidencialitat. La meva motivació és ajudar a les persones que pateixen a sentir-se millor, a prendre consciència, a conèixer-se a sí mateixes i acompanyar-les per fer aflorar els seus propis recursos.

 

· Trajectòria

Psicòloga col.legiada pel Col.legi Oficial de Psicòlegs, número 13850. Reconeguda com a Psicòloga General Sanitària pel Col.legi Oficial de Psicòlegs.

 

· Estudis

2006-08. Màster en PNL a l'Institut Gestalt.

2005-06. Membre del Grup de Supervisió Psicoterapèutica que lidera el Dr. Lluis Botella.

2003-05. Participo al Grup d'Investigació sobre Constructivisme i Procesos Discursius que lidera el Dr. Lluis Botella.

2004. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia a la Universitat Ramón Llull.

2000. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

 

· Cursos d'especialització

2004-05. Cursos en focusing i constel.lacions familiars. Institut Gestalt.

8 de Novembre de 2003“El trabajo sistémico en la violencia conyugal” organizat per l'Escola de Teràpia Familiar de l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

21 de Juliol de 2003. “Introducción a la terapia justa” organizat per ASEPCO, Associació Espanyola de Psicoteràpies Cognitives.

1 i 2 de Juliol de 2003. “Dependència Emocional: Abordatge Cognitiu” organizat pel SAP, Servei d’Ajuda Psicològica.

24 i 25 de Maig de 2003. “Treball grupal en habilitats socials” organizat pel SAP, Servei d’Ajuda Psicològica.

16 i 17 de Maig de 2003. “Salvador Minuchin y la terapia familiar” organizat per la Societat Catalana de Teràpia Familiar.

20 i 21 de Febrer de 2003. “Trabajo sistémico con violencia familiar: riesgo, responsabilidad y colaboración” organizat per l'Escola de Teràpia Familiar del Hospital Sant Pau de Barcelona.

11, 12 i 13 de Febrer de 2000. Segon Col.loqui Interdisciplinar “Transformaciones y sociedad” organizat per IPSI i celebrat a Barcelona.

26, 27 i 28 de Novembre de 1999. 3er Congrés “Psicoterapia Grupal y Cambio” organizat per l'Associació de Psicoteràpia Analítica Grupal a Sitges.

30 d'Abril a 3 de Maig de 1998. "XXV Symposium de la Sociedad Española de Psicoterapia y Técnicas de Grupo. Cambio Social y Nuevas Formas de Trabajo Grupal".

 

· Experiència laboral

Despatx privat a Badalona on ofereixo teràpia online individual, familiar i de parella.

Despatx privat a Badalona on he ofert teràpia presencial individual, familiar i de parella.

He ofert teràpia de grup a AFIBROCAT (Associació d’Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya), AFIMOIC (Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Mollet i Comarca) i PLATAFORMA TDAH de Badalona.